O meni

V življenju so dogodki ali pa samo trenutki, ki jih je vredno deliti z drugimi. Fotografija nam v veliki meri zagotavlja, da spomin nanje ne zbledi prehitro v pozabo.

Ko sem dobil v roke svoj prvi fotoaparat in razvil prvo fotografijo si nisem niti najmanj predstavljal, da bo nekoč to postal tako pomemben del mojega bivanja in dela. Danes to ni le moj konjiček ampak je kar način življenja, ki me razveseljuje in bogati. Uživam v opazovanju in odkrivanju malenkosti, ki so morda komu drugemu nevidne. V fotografiji ne vidim le gole slike, ampak je zame pomembna celotna zgodba, ki jo izraža. Zelo se zavedam, da moram biti pri svojem delu čim bolj neopazen, seveda pa mora biti maksimalno opazen rezultat mojega fotografiranja.

Pravijo, da sem vreden zaupanja. Vedno znova sam sebe opominjam, da je le optimalna profesionalnost tisti pristop, ki zadovoljuje stranke pa tudi mene samega. Da se držim rokov, visokih strokovnih standardov in zagotavljam popolno individualno obravnavo je zame samoumevno.

Ob vsem tem se tudi cenovno prilagajam vašim željam in možnostim. Na podlagi vseh mojih dolgoletnih izkušenj in mnenj dosedanjih naročnikov je garancija vašega zadovoljstva, če se boste odločili sodelovati z menoj, skoraj popolna.

REFERENCE
Uradni fotograf Športne zveze Univerze v Ljubljani. Fotografiranje športnih dogodkov.
Fotografiranje za stranke (Revija Ekipa, Dnevnik Žurnal, bivša miss Slovenije Alenka Vindiš, Morela okulisti, 7 Burger, Finizziv, Društvo Verjamem, CK vadba,..).
Ocena fotografa: http://omisli.si/fotografa/fotoprimus/

Za vse dodatne informacije sem dosegljiv na mobilnem telefonu 040 461 430 ali e-pošti info@foto-primus.com.